Vatanpor Isı Yalıtım

Vatanpor Isı Yalıtım

Yıllar boyunca gücün tanımı sürekli evirilmiştir. Günümüzde enerjinin en büyük güç kaynağı olduğuna eminiz. Fakat hızla değişen güç kavramı, artık ‘’Enerjiyi verimli kullanmak, enerjiyi tam verimle harcamak’’ olarak evirilmeye başladı. Biz Hakpor olarak ‘’gücü’’ elinizde tutmanız için buradayız. Hem büyük çaptan bakarsak ülkeler arasında hem de küçük mercek ile şirketler arasında en büyük rekabetin enerji için olduğunu biliyor, bu konuda hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Yapı kimyasalları konusunda üretim yapmakta olan Hakpor olarak, ısıyı birinci sırada tutarak dolaylı yoldan hemen her enerjiyi verimli kullanmayı hedeflemekteyiz. Her gün gelişen teknolojiyi de arkamıza alarak 2010 yılından bu yana, her biri alanında uzman insanları özenle seçerek ailemize katıyoruz. Abbass Mühendislik San. Tic. şirketinin engin tecrübesi, değişmeyen kalitesi ve hizmet anlayışı ile kurulan Hakpor, ürünlerinin uzun ömrü ile kendi reklamını gerçekleştirdikleri başarılı projeler ile doğal olarak yapar. Çağın gereksinimi tüm özellikleri her gün ürünlerine entegre etmek için çalışan Hakpor ailesi olarak kesin çözümü hedeflediğimiz projeler ile ısı yalıtım ürünlerimizi anbean geliştiriyoruz.

Sektörde var olduğumuz süre boyunca gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri, başarıyı yakaladığımız tüm projelerimiz ve müşteri memnuniyetini ilk önceliğimiz arasına alarak emin adımlarla büyümeye devam ettik. Özellikle yerden ısıtma straforu ürünümüz ile, ısı yalıtımı konusunda rakipsiz hale gelmeyi amaçlıyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ile müşterilerimizin memnuniyetinin doğru oranda artacağını bildiğimiz için, gelişip dönüşerek en iyi hizmeti size sunmayı hedefliyoruz. Strafor köpük üreten firmalar arasında dünya devi olmak için çıktığımız bu yolda edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda, ürün kalitesi kadar müşteri ile iletişimin başarıda vazgeçilmez bir etken olduğunun farkına vardık. Müşterilerimiz ile sadece satış esnasında değil, proje süreci ve ürünün kullanıldığı süre boyunca iletişimde olmayı; her türlü soru ve soruna yardımcı olmayı vadediyoruz. Verdiğiniz ücretin tamamını hakkederek çalışmak, vizyon ve misyonumuz için yapıtaşı niteliğindedir. Ürünlerimiz konusunda yüksek memnuniyet oranına sahip olsak da elimizde olmayan nedenlerle yaşanan, tedarik süreci aksaması vs. gibi aksaklıkları hemen çözüme kavuşturmak için uğraşıyoruz. Zemin straforu tedarikçileri arasında akla ilk gelen firma olma yolundaki emin adımlarımızı, özenle incelediğimiz geri dönütleriniz ve kısa sürede hayata geçirdiğimiz yeniliklerimize borçluyuz. Ülke çapında ürünlerimizin kullanıldığı projelerin başarısı ve müşteri memnuniyetimiz ile kendi doğal reklamını yapan bir markayız. Böylece reklamların masraflarını ürünlerimize yöneltmediğimiz için kendi üretimimiz olan yerden ısıtma straforu fiyatı içerisinde dalgalanmaları önlüyoruz. Firmamıza ait ürünlerimizin hepsi Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9000;2001 ve TSE-OHSAS 18001 belgelerine sahiptir. Türk Patent Enstitüsünce tescillenmiş marka olmak da bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır.

Sahip olduğumuz değerleri, yaşadığımız dünyayı korumaya hizmet eden amaçlardan seçtiğimizi göğsümüzü gererek söylüyoruz. Hem üretimde hem de kullanım sırasında ürünlerimiz minimum atık ile çevreye verilen zararı en aza indirmeyi amaçlıyor. Yerden ısıtma sistemlerinin de bu amaca hizmet ettiğini bilerek içimiz ve vicdanımız rahat şekilde hizmet veriyoruz. Üretilen enerjiyi maksimum verim ile kullanarak üzerinde yaşadığımız dünyaya gösterilmesi gereken saygıyı sunuyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz.

Çalışanlarımızın mutluluğu ve iyiliği bizim için çok önemli. Başarılı işlerin, mutlu çalışanların gerçekleştirdiği işler olduğuna eminiz. Hem insana verdiğimiz değer hem de emeği kutsal görmemiz ile iş arkadaşlarımızın haklarını gözetmek bizim görevimiz haline geldi. Sektördeki başarısı aşikâr olan ve gelecekte bize katılacak olan tüm iş arkadaşlarımızın iş içerisindeki mutluluğunu sağlamaz en büyük sorumluluklarımızdan. Hakpor firması olarak bizimle tanışmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilir ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Kaliteli hizmet artık tek tık uzağınızda.