Vatanpor Strafor

Vatanpor stafor Evinizde ya da işyerinizde hatta dilediğiniz mekânda kolayca sahip olabileceğiniz bir ısıtma sistemi olan Hakpor yerden ısıtma staforu ile tanışın! Hakpor stafor markası yerden ısıtma teknolojileri ile hayatınıza konfor katmak için güçlerini birleştirdi. Hakpor ısı yalıtım ürünleri ile çağın gereksinimlerine uygun ürünler üretilirken, aynı zamanda teknolojiyi her an takip ederek ürünlerine yeni nitelikler kazandırmakta. Her geçen gün değişen teknolojiyi ar-ge departmanımız ile kendimize en uyumlu şekilde revize edip sizin yaşam standartlarınızı yükseltmek için çalışıyoruz. 2010 yılından beri sektörde verdiğimiz kaliteli hizmetlerimiz ile sağlam bir yer edindik. Hakpor stafor Ülke çapındaki başarımızın yanında, strafor köpük üreten firmalar arasında dünyada da yer edinmek istiyoruz. Yıllar boyu değişmeyen kalitemiz ile müşterilerimizin geri döndüklerini önemseyerek yaptığımız yenilikler bizim bu yolda emin adımlarla ilerlememizi sağladı.

Peki neden yerden ısıtma sistemi ile alışılagelmiş klasik ısıtma sistemini değiştirmelisiniz? İlk olarak sağlığımızın da kıymetini oldukça sert bir şekilde anladığımız bu son günlerde ısıtma sistemlerinin verdiği ısının yanında, ne ile ısındığımız ve bu kaynağı kullanırken dünyaya ya da kendi sağlığımıza verdiğiniz zararları bir düşünün? Türkiye’nin yüzde doksanı hala fosil yakıtlar ile ısınıyor. Bu kaynakların çoğunu yurtdışından alarak önemli bir meblağ ödüyoruz. Oysaki yenilenebilir enerji kaynakları bakımından harika bir konuma sahip olan Türkiye, bu konudaki çalışmaları ile ülke çapında oldukça fazla tasarruf sağlayabilir. Büyük mercekten küçük merceği döndüğümüz anda bireysel kullanıcı olarak da faturalarımıza yansıyacak bu düşüş cebinizin yanmasını önlerken yüzünüzü güldürecektir. Yerden ısıtma sistemleri güneş enerjisi ile kolayca entegre olarak size oldukça konforlu bir deneyim sunar. Proje planlanmasının sonunda montaja geçen süreçte yerden ısıtma straforu dediğimiz yerden ısıtmanın en önemli malzemesi ile uygulama yapılacak mekânın zeminini tamamen kaplanır. Bana bu alan ısıtma boruları ile döşenir. Hakpor yerden ısıtma köpüğü, bu işte kullanılmak üzere tarafımızdan özel olarak üretildiği için montaj esnasında da yapısı ile çalışanlarımıza ve size oldukça kolaylık sağlar. Zemine strafor döşeme ile başlayan montaj işlemi, strafor üzerindeki mantarların rehberliğinde döşenen sıcak su boruları ile devam eder. Şap ve yer döşemesi atılarak sonlanan bu işlem oldukça kısa sürer. Büyük sayılabilecek bir alanı dahi 2 profesyonel çalışanımız ile bir gün içerisinde montaj işlemini tamamlayarak size anahtarlarınızı teslim ederiz.

Zeminden ısıtma straforu bu sistem için en önemli parçalardan biridir. Zemine uygulanan strafor hem ses hem de ısı yalıtımı yaparak harcanan enerjiyi maksimum seviyede amaca uygun şekilde kullanmayı sağlar. Aynı zamanda Hakpor yerden ısıtma paneli gözenekli yapısı ile birlikte nem tutmaz ve şap ya da yerden ısıtma malzemesinde çatlaklara sebep olmaz. Dolayısıyla çatlakların yaratabileceği problemlerini de başlamadan çözüm üretmiş olur. Hakpor yer straforu üretildiği malzemesi sayesinde alev yürümez özelliği sahiptir. Yerden ısıtma sistemlerinden kaynakli yangın çıkması imkânsız olsa da, Hakpor sizi düşünerek başka nedenlerle çıkabilecek herhangi bir kazanın önüne geçmek için böyle bir teknolojiyi kendi ürünlerine entegre etmiştir. Unutmayın ki yerden ısıtma straforu fiyatı sadece ürünün değerini belirtmez. Bu tip projeler uzun yıllar boyu kullanılmak üzere yapıldığı için, proje esnasında kullanılan ürünlerin kaliteli ve aynı şekilde uzun ömürlü olması gerekmektedir. Hakpor zemin straforu bu konuda üretim aşamasında yapılan testlerde kendini kanıtlamış, aynı zamanda müşteri memnuniyeti ile kalitesini ortaya koymuştur. Aynı zamanda proje için modülasyon paneli seçimi, seçilen yerden ısıtma plakası satın alımı, tedarik, montaj ya da kullanım esnasında oluşabilecek soru ve sorunlarınızı çözmek için Hakpor sizin bir telefon uzağınızda.

Yerden ısıtma köpük fiyatları sektörde dolaşan orijinal olmayan ürünler ile savaşmakta. Satın aldığınız ürün size ilk başta kar getirmiş gibi görünse de orijinal olmayan ve kalitesiz içeriğe sahip straforlar ile yapılan projeler kullanım esnasında hatta montaj sürecinde size çeşitli sorunlar çıkararak cebinizi yakmaya sebep olur. Bu yüzden sektörde iyi bir yer edinmiş Hakpor stafor gibi tanınan markalarla bu işlemi gerçekleştirmek çok önemlidir. Hakpor strafor yerden ısıtma sistemleri ile evinize geldiğiniz anda sıcacık bir ortamla karşılaşmak artık mecazdan öte bir deneyim haline gelecek. Yerden ısıtma straforu folyolu fiyatı ve diğer yerden ısıtma ürünleri ile ilgili fiyat ve bilgi alışverişi için sizi sitemizde bekliyoruz. Kalite Bir tık uzağınızda!