Yerden Isıtma Sistemleri Nedir ?

Yerden ısıtma, zemini bir radyatöre dönüştürerek enerji açısından verimli bir ısıtma sağlar. Zeminin altından geçen borular, bir oda boyunca tutarlı ısıtma görevi görür. Hava zemin seviyesinde ısıtıldığı için, bu, tavana kadar yükselen ısıtma havasıyla ilişkili atık olmadan bir oda boyunca mükemmel ortam sıcaklıkları sağlar.

Yerden ısıtma, artan enerji verimliliği nedeniyle birçok yeni bina mülkünde tercih edilen seçenektir. Ayrıca, geleneksel radyatör tabanlı sistemler kadar sıcak çalışması gerekmediğinden, düşük karbonlu ısıtma ile kullanım için ideal bir çözümdür. Bu çözüm, yenilenebilir bir ısı kaynağı kullanan bir binayı ısıtmanın en verimli yoludur.

Hidronik yerden ısıtma, bir ısı pompasına doğrudan bağlantı için idealdir çünkü ısı pompaları, sirküle edilemeyecek kadar yüksek bir sıcaklıkta akış üreten geleneksel kazanların aksine, yerden ısıtma sistemlerinde doğrudan kullanıma uygun ideal düşük akış sıcaklıklarında enerji üretir. Kazan akışını zemine girmeden önce soğutmak için tekrar soğuk su ekleyen yerden ısıtma sistemleri için bir karıştırma seti gerektiren kazanlar verimsizdir, çünkü yakıt yüksek akış sıcaklığını oluşturmak için yakılmıştır, sadece sirkülasyona izin vermek için soğuk karıştırılır. Isı pompaları, karıştırma seti ve yerden ısıtma sisteminin tam olarak gerektirdiği miktar dışında enerji kullanımı gerektirmez.

Abbass Mühendislik ile sizleri ticari ısıtma yollarını tanıştırmak için buradayız. Bu, müşterilerimizin yüksek performans ve enerji verimliliği sağlamak için yerden ısıtma sistemleri seçimlerine güvenebileceğiniz anlamına gelir. Rehau bayi gibi lider markalar ile birlikte çok çeşitli ıslak yerden ısıtma ve elektrikli yerden ısıtma seçenekleri sunuyoruz. Yani, üzerinde çalıştığımız kurulum ne olursa olsun, sizi ele alıyoruz.