Danfoss Yerden Isıtma Straforu İstanbul

Teknolojinin her anda hayatımıza katıldığı bugünlerde evinizi de teknolojik hale getirmek istemez misiniz? Danfoss strafor ile bu mümkün. Strafor köpük üreten firmalar arasında sayılı sektör saygısına sahip olan Danfoss Strafor sizi kalite ile buluşturacak. Danfoss yerden ısıtma straforu ile ilgili size bilgi vermek için bu yazıyı oluşturduk. Yıllardır sektörde başarısıyla kendini kanıtlayan Danfoss markası, kaliteden ödün vermeden size hizmet vermeye devam ediyor.

Daha iyi bir gelecek için teknolojiye hayatımızın her alanında verimli kullanmak amacıyla çalışandan Danfoss yerden ısıtma her an sizin konfor düzeyinizi maksimum seviyede tutmayı amaçlıyor. Çeşitli alanlarda da faaliyet gösteren Danfoss firması elde ettiği başarılar ve alanında profesyonel işlere imza atan işbirlikçileri ile projelerini hayata geçiriyor. Danfoss firması ürettiği ürünler ile her zaman kalitesini ortaya koyuyor. 1933’te başlayan bu serüven, Danimarka’dan yola çıkıp hız kesmeden bir dünya devi olma yolunda ilerlemiştir. Uluslararası şirket anlayışını en iyi şekilde yansıtan Danfoss markası, geleceğe emin adımlarla ilerliyor.


Danfoss Strafor

Yeni nesil ısıtma sistemleri arasında oldukça popüler olan yerden ısıtma teknolojisi ile kalitesini birleştiren projeler ile tanışın! Özellikle yeni dünya düzeninde enerjinin giderek arttığı fakat aynı hızla tüketimin çoğaldığı bir sürece girdik. Artık enerji üretmek güç olarak sayılmıyor. Artık güç kavramı üretilen enerjiyi minimum fire ile kullanmak haline geldi.

Ülkeler ve şirketlerde bunun farkında olduğu için enerji korunumunu vizyonları haline getirmeye çalışıyorlar. Tükenen yeryüzü kaynakları ile birlikte yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelim oldukça artmış durumda. İnsanların temel ihtiyaçlarından olan barınma ve korunma özellikleri zaman değişse bile hala devam ediyor. Barınma ve korunma ile birlikte gelen ısınma ihtiyacı da aynı şekilde hayatımızın ortasında. Yerden ısıtma sistemleriyle kurulu bir mekânda artık enerji kaynağı hakkında endişelenmenize gerek yok.

Dilerseniz alışılagelmiş fosil yakıtlar ile de çalışabilen Danfoss yerden ısıtma sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları ile de oldukça uyumlu bir şekilde faaliyet gösterebiliyor. Güneş enerjisi jeotermal enerji gibi doğal ısı kaynaklarını en iyi şekilde evlerimizde iş yerlerimizde ısınmak amacıyla kullanabilirsiniz. Coğrafi konumu itibariyle de güneş enerjisinden oldukça fazla yararlanabilecek durumda olan Türkiye maalesef bu konuda hala çok geri, yeterli miktarda yenilenebilir enerji kaynağı kullanımına hala sahip değiliz ve çoğunu dışarıdan aldığımız fosil yakıtlar ile ısınma ihtiyacımızı karşılıyoruz.

Danfoss yerden ısıtma sistemleri ile hem cebinizi yakmayacak faturalarla mutlu olursunuz, hem de ülkenin dışa bağımlılığını yenilenebilir enerji kaynağı kullanarak en aza indirebiliriz. Yerden ısıtma sistemleri üreticileri arasında Danfoss zemine strafor döşeme ile başlayan montaj işlemini kısa sürede halledebilecek şekilde tasarladı. Danfoss strafor, yapısı gereği ürettiği yerden ısıtma plakası ile gözenekli yapıya sahip şekilleriyle yerden ısıtma borularının bu girdi çıktılara kolay tutunup, montaj süresini ve montaj için emek veren çalışma arkadaşlarımızın mesaisine oldukça kısaltıyor.

Yerden ısıtma sistemlerinde yerden ısıtma köpüğü kalitesi markası ve niteliği ile oldukça önemli bir yere sahip. Danfoss yerden ısıtma straforu sadece montaj da değil, ses ve ısı yalıtımı, üzerine atılan şap ve yer döşemesinin deforme olma süresi, mekâna uygulanan projenin ömrü gibi özellikleri etkilemektedir. Bu yüzden strafor konusunda Danfoss gibi sektörde sağlam başarılara sahip markalar ile çalışmak oldukça önemlidir. Danfoss yerden ısıtma köpük fiyatları ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak projeniz için en iyi straforu seçmek ve danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için dilerseniz sitemizi ziyaret edebilir ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşarak randevu alabilirsiniz. Unutmayın başarı asla tesadüf değildir!

Danfoss Yerden Isıtma Straforu

Danfoss yerden ısıtma paneli, yerden ısıtma sistemlerinde en çok tercih edilen yalıtım katmanıdır.Danfoss zemin straforu, hem bir yalıtım katmanı olarak görev yaparken hem de yerden ısıtma boruları için bir sabitleme yatağıdır. Danfoss yerden ısıtma straforu, çok dayanıklı bir malzemedir, uzun yıllar yalıtımınızı üst düzeyde tutmanızı sağlar.

Zemin Yalıtımı

Zemin yalıtımı çok fazla konfor getirir ve enerji tasarrufu sağlar. Yalıtımsız bir zeminin sıcaklığı yaklaşık 11 ° C’dir. Zemini yalıtarak ortalama sıcaklığı 20 ° C’ye yükseltebilirsiniz. Bu yazıda, farklı döşeme altı yalıtımı türleri ve yapıları hakkında önemli bilgiler bulabilirsiniz.

Uygulama

Yeni zemininizin uzun yıllar keyif alması için malzeme seçimi ve doğru yapı çok önemlidir. Aşağıda, yalıtımlı bir zemin inşa etmenin en yaygın yöntemini bulabilirsiniz.

Katman 1 – Beton döşeme: Kaliteli bir zemine sahip olmak istiyorsanız en az 10 cm’lik bir betonarme döşeme gereklidir. Bu levha nemi geri tutar, zemini stabilize eder ve haşerelerin yalıtıma saldırmasını engeller.

2. Katman – İnşaat folyosu ve yalıtım: Daha sonra doğrudan beton üzerine bir folyo yerleştirilir. Bu, neme karşı ekstra koruma sağlayacaktır. Daha sonra Danfoss yerden ısıtma straforu, üzerine gevşek bir şekilde uygulanabilir. Kenarların kapatılması için kenar izolasyonunun da kullanılması tavsiye edilir.

Katman 3 – Borular ve şap: Danfoss yerden ısıtma straforu üstüne merkezi ısıtma veya yerden ısıtma için gerekli borular monte edilir. Bunlar kurulur kurulmaz, tamamı en az 8-10 cm. kalınlığa sahip bir şap tabakası ile tamamlanmalıdır.

Katman 4 – Son işlem: Şap işleminden sonra istenilen zemin kaplama işlemine geçilir.

Dikkat: Bir zemin inşa etmenin farklı yöntemleri vardır. Bazı durumlarda, beton bir döşeme dökülmeden önce yalıtım montajı yapılır.

Zemin Yalıtımı Çeşitleri

Her zemin altı yalıtım malzemesinin kendine özgü özellikleri ve çalışma yöntemi vardır. Bu nedenle hiçbir iş aynı değildir ve her zaman farklı bir yalıtım malzemesi seçmeniz gerekecektir.

Danfos Isı Yalıtım levhaları

Tamamen genişletilmiş polistiren levhalar olarak bilinen Danfoss yerden ısıtma straforu, en iyi zemin yalıtım malzemelerinden biridir. Montajı kolaydır ve yüksek izolasyon değerine sahiptir. Yalıtım levhaları düz bir zemine sabitlenmelidir ve basınca dayanıklıdır, böylece zemin çatlamaz veya çökmez.

Zemin Yalıtımı Köpük Sprey

Poliüretan sprey, tüm zemin yalıtım malzemeleri arasında en iyi lambda değerine sahiptir. Özellikle iyi bir sızdırmazlığa sahiptir ve her deliği veya düzensizliği kolayca ortadan kaldırır. PUR’u kendiniz püskürtemezsiniz, bu nedenle bu malzemenin alternatif seçeneklerden daha yüksek bir fiyatı vardır. Poliüretan spreyin temel avantajları, zemin yalıtım kalınlığının serbestçe seçilmesi ve hızlı kurulumudur.

Yalıtım Şapı

Adından da anlaşılacağı üzere yalıtım şapı veya yalıtım betonu, yalıtım malzemesi ve çimento kombinasyonundan yapılır. İzolasyon malzemesi, 0,25 ila 0,75 cm çapa sahip polistiren granüllerden oluşur. İyi bir yalıtım değeri elde etmek için yalıtım şapı her zaman başka bir yalıtım şekli ile birleştirilmelidir.

Zemin Yalıtımı: Maliyet

Bütçeyi harcarken, düzenli olarak yalnızca satın alma fiyatına dikkat edilir. Bu nedenle insanlar genellikle yalıtıma yeterince yatırım yapmazlar. Ancak, daha düşük bir enerji faturası sayesinde bunu hızlı bir şekilde geri kazanabilirsiniz. Danfoss yerden ısıtma straforu fiyatı ve verimini çok ilginç kılan birçok yenilikçi yalıtım tekniğine sahiptir.

Daha İyi Bir Yaşam Ortamı İçin Zemin Yalıtımı

Ortalama konfor sıcaklığı 20 derece civarındadır. Bu yüzden çıplak ayakla yürümek istiyorsanız, döşemenin aynı standartları paylaşması önemlidir. Yalıtımsız bir zeminin sıcaklığı yaklaşık 11 derecedir. İzolasyon, sıcaklığı 20 dereceye çıkarabilir.

Danfoss Yerden Isıtma Straforu Ölçüleri

Danfoss yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma tesisatlarının kurulumu için özel olarak üretilen ürünlerdendir. Boyutları, 60 x 92, 60 x 105 ve 75 x 120 cm. olan ısı yalıtım panelidir.