Vatanpor Yerden Isıtma Straforu

Evinizde ya da işyerinizde hatta dilediğiniz mekânda kolayca sahip olabileceğiniz bir ısıtma sistemi olan Vatanpor yerden ısıtma ile tanışın! Vatanpor strafor teknolojileri ile hayatınıza konfor katmak için güçlerini birleştirdi. Vatanpor ısı yalıtım ürünleri ile çağın gereksinimlerine uygun ürünler üretilirken, aynı zamanda teknolojiyi her an takip ederek ürünlerine yeni nitelikler kazandırmakta. Her geçen gün değişen teknolojiyi ar-ge departmanımız ile kendimize en uyumlu şekilde revize edip sizin yaşam standartlarınızı yükseltmek için çalışıyoruz. 2010 yılından beri sektörde verdiğimiz kaliteli hizmetlerimiz ile sağlam bir yer edindik. Ülke çapındaki başarımızın yanında, strafor köpük üreten firmalar arasında dünyada da yer edinmek istiyoruz. Yıllar boyu değişmeyen kalitemiz ile müşterilerimizin geri döndüklerini önemseyerek yaptığımız yenilikler bizim bu yolda emin adımlarla ilerlememizi sağladı.

Peki neden yerden ısıtma sistemi ile alışılagelmiş klasik ısıtma sistemini değiştirmelisiniz? İlk olarak sağlığımızın da kıymetini oldukça sert bir şekilde anladığımız bu son günlerde ısıtma sistemlerinin verdiği ısının yanında, ne ile ısındığımız ve bu kaynağı kullanırken dünyaya ya da kendi sağlığımıza verdiğiniz zararları bir düşünün? Türkiye’nin yüzde doksanı hala fosil yakıtlar ile ısınıyor. Bu kaynakların çoğunu yurtdışından alarak önemli bir meblağ ödüyoruz.

  Oysa ki yenilenebilir enerji kaynakları bakımından harika bir konuma sahip olan Türkiye, bu konudaki çalışmaları ile ülke çapında oldukça fazla tasarruf sağlayabilir. Büyük mercekten küçük merceği döndüğümüz anda bireysel kullanıcı olarak da faturalarımıza yansıyacak bu düşüş cebinizin yanmasını önlerken yüzünüzü güldürecektir.

Yerden ısıtma sistemleri güneş enerjisi ile kolayca entegre olarak size oldukça konforlu bir deneyim sunar. Proje planlanmasının sonunda montaja geçen süreçte yerden ısıtma straforu dediğimiz yerden ısıtmanın en önemli malzemesi ile uygulama yapılacak mekânın zeminini tamamen kaplanır. Bana bu alan ısıtma boruları ile döşenir. Vatan yerden ısıtma köpüğü, bu işte kullanılmak üzere tarafımızdan özel olarak üretildiği için montaj esnasında da yapısı ile çalışanlarımıza ve size oldukça kolaylık sağlar. Zemine strafor döşeme ile başlayan montaj işlemi, strafor üzerindeki mantarların rehberliğinde döşenen sıcak su boruları ile devam eder. Şap ve yer döşemesi atılarak sonlanan bu işlem oldukça kısa sürer. Büyük sayılabilecek bir alanı dahi 2 profesyonel çalışanımız ile bir gün içerisinde montaj işlemini tamamlayarak size anahtarlarınızı teslim ederiz.

Zeminden ısıtma straforu bu sistem için en önemli parçalardan biridir. Zemine uygulanan strafor hem ses hem de ısı yalıtımı yaparak harcanan enerjiyi maksimum seviyede amaca uygun şekilde kullanmayı sağlar. Aynı zamanda Vatanpor yerden ısıtma paneli gözenekli yapısı ile birlikte nem tutmaz ve şap ya da yerden ısıtma malzemesinde çatlaklara sebep olmaz. Dolayısıyla çatlakların yaratabileceği problemlerini de başlamadan çözüm üretmiş olur. Vatanpor yer straforu üretildiği malzemesi sayesinde alev yürümez özelliği sahiptir.

Yerden ısıtma sistemlerinden kaynakli yangın çıkması imkânsız olsa da, Vatanpor sizi düşünerek başka nedenlerle çıkabilecek herhangi bir kazanın önüne geçmek için böyle bir teknolojiyi kendi ürünlerine entegre etmiştir. Unutmayın ki yerden ısıtma straforu fiyatı sadece ürünün değerini belirtmez. Bu tip projeler uzun yıllar boyu kullanılmak üzere yapıldığı için, proje esnasında kullanılan ürünlerin kaliteli ve aynı şekilde uzun ömürlü olması gerekmektedir.

Vatanpor zemin straforu bu konuda üretim aşamasında yapılan testlerde kendini kanıtlamış, aynı zamanda müşteri memnuniyeti ile kalitesini ortaya koymuştur. Aynı zamanda proje için modülasyon paneli seçimi, seçilen yerden ısıtma plakası satın alımı, tedarik, montaj ya da kullanım esnasında oluşabilecek soru ve sorunlarınızı çözmek için Vatanpor sizin bir telefon uzağınızda.

Yerden ısıtma köpük fiyatları sektörde dolaşan orijinal olmayan ürünler ile savaşmakta. Satın aldığınız ürün size ilk başta kar getirmiş gibi görünse de orijinal olmayan ve kalitesiz içeriğe sahip straforlar ile yapılan projeler kullanım esnasında hatta montaj sürecinde size çeşitli sorunlar çıkararak cebinizi yakmaya sebep olur. Bu yüzden sektörde iyi bir yer edinmiş Vatanpor gibi tanınan markalarla bu işlemi gerçekleştirmek çok önemlidir. Vatanpor yerden ısıtma sistemleri ile evinize geldiğiniz anda sıcacık bir ortamla karşılaşmak artık mecazdan öte bir deneyim haline gelecek. Yerden ısıtma straforu folyolu fiyatı ve diğer yerden ısıtma ürünleri ile ilgili fiyat ve bilgi alışverişi için sizi sitemizde bekliyoruz. Kalite Bir tık uzağınızda!

Vatanpor Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma straforu yerden ısıtma yalıtımının ana öğelerinden biridir. Vatanpor markası yerden ısıtma sistemlerinin Türkiye’deki en iyi firmalarından biri olan Abbass Mühendislik firmasının inşaat malzemeleri üreten yan kuruluşudur. Vatanpor markası Abbass Mühendislik güvencesi altındaki tescilli markasıdır.

Uygun fiyatlı ve kaliteli malzeme üretiminde bir numara olmaya aday olan Vatanpor, yerden ısıtma straforu da üretmektedir. Ekonomik yalıtım malzemesi olarak öne çıkan yerden ısıtma köpüğü de olarak bilinen bu malzeme ısının doğru dağılımının yanı sıra yerden ısıtma sisteminin kalitesini de yükseltmektedir.

Bulunduğunuz bölgede farklı markalarda satılan yerden ısıtma straforu bulabilirsiniz. Ancak kalite ve kullanım kolaylığı açısından Vatanpor, Rehau ve Danfoss straforları olarak üç büyük markanın straforları gayet kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Yerden ısıtma sisteminiz için % 100 yerli üretim olan Vatanpor Straforuna her zaman güvenebilir ve evine yerden ısıtma sistemi döşetmek isteyen herkese tavsiye edebilirsiniz.

Vatanpor zemin straforu, uygulama alanları açısından her türlü apartman, ev ve işyeri gibi farklı yerlerde kolaylıkla kullanılabilen ürünlerdir. Türkiye’nin her yerinde kolaylıkla bulabileceğiniz ya da sitemiz üzerinden kolaylıkla sipariş edebileceğiniz bir üründür. Bu ürün sayesinde yerden ısıtma sisteminizden yüzde yüz verimlilik alabilirsiniz. Isıtma sisteminizi kuracak olan firmadan maliyet hesaplamaları yapılırken mutlaka Vatanpor markasının straforu içinde bir fiyat teklifi almasını isteyebilirsiniz.

Yüksek Basınç Yerden Isıtma Straforu Nedir?

Yoğun ve basıncı yüksek Vatanpor yerden ısıtma straforu, boruların doğru dağılımının yanı sıra oldukça dayanıklı bir üründür.

İster beton, şap ister asfalt tarzı bir zemin olsun tüm katı zeminler, yerden ısıtmanızın kurulumundan önce altlarında veya tercihen üzerinde yalıtımlı bir destek levhası şeklinde bir tür yalıtım gerektirir. Isıtma şilteleri veya kabloları, doğrudan esnek bir yer karosu yapıştırıcısı ile döşenmeden önce doğrudan yalıtımlı şap veya yalıtımlı karo altlık levhasına tutturulur. Tasarım, zemin taban özelliklerine ve ısıtma gereksinimlerine bağlı olarak 100w / m² ila 200w / m² arasında değişecektir.

Tasarım yerden ısıtma sistemlerinin önemli bir parçasıdır. Tasarımın doğru yapılması, boruların doğru dağıtılmasını sağlar. Bu doğru dağılımı sağlayan bir başka önemli parça da yerden ısıtma straforudur. Strafor, yalıtımı yapmakla birlikte doğru ısı dağılımını sağlayan malzemedir.

Şap Kullanılan Yerden Isıtma Sistemleri

Şap sistemleri, yeni binalar veya yeni bir zeminin döşendiği alanlar için oldukça verimli bir yerden ısıtma çözümü sağlar. Isıtma kabloları doğrudan folyo kaplı Vatanpor straforu üzerine 65 mm şapın altına döşenir. Tasarım parametreleri, oda / yapı tipine bağlı olarak 130w / m² ile 200w / m² arasında çıktı gerektirir. Şap içi ısıtma sistemleri, ılık su sistemlerine benzer şekilde çalışır ve ısınma süreleri, karo ısıtma sistemlerine göre daha yavaştır. Zemin, ısıyı daha uzun süre muhafaza eder.

Vatanpor yerden ısıtma straforu fiyat açısından her zaman daha uygun fiyatlar sunar . Vatanpor strafor hem ergonomik tasarımı hem de ekonomik olmasıyla birçok kullanıcının tercihi olmuştur.

VatanPor Yerden Isıtma Straforu

VatanPor sektörünün öncü firmalarından biri olarak yerden ısıtma straforu alanında da en iyi ve en kaliteliyi üretmek üzere çalışmalarına devam etmektedir. VatanPor markasının zemin straforu şap altı izolasyonda ve yerden ısıtma borularının montajında kullanmak üzere tasarlanmıştır. Pratik yapısı ve geniş kanallı tasarımı ile ısıtma borularının montajının daha rahat ve hızlı yapılabilmesini sağlamaktadır. Straforun üzerinde yer alan mantar şeklinde kabartmaları yerden ısıtma borularının bir araya gelmesini engellerken eşit olarak dağıtılmasına yardımcıdır.

VATANPOR ISI YALITIM

Yıllar boyunca gücün tanımı sürekli evirilmiştir. Günümüzde enerjinin en büyük güç kaynağı olduğuna eminiz. Fakat hızla değişen güç kavramı, artık ‘’Enerjiyi verimli kullanmak, enerjiyi tam verimle harcamak’’ olarak evirilmeye başladı. Biz Vatanpor olarak ‘’gücü’’ elinizde tutmanız için buradayız. Hem büyük çaptan bakarsak ülkeler arasında hem de küçük mercek ile şirketler arasında en büyük rekabetin enerji için olduğunu biliyor, bu konuda hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Yapı kimyasalları konusunda üretim yapmakta olan Vatanpor olarak, ısıyı birinci sırada tutarak dolaylı yoldan hemen her enerjiyi verimli kullanmayı hedeflemekteyiz. Her gün gelişen teknolojiyi de arkamıza alarak 2010 yılından bu yana, her biri alanında uzman insanları özenle seçerek ailemize katıyoruz. Abbass Mühendislik San. Tic. şirketinin engin tecrübesi, değişmeyen kalitesi ve hizmet anlayışı ile kurulan Vatanpor, ürünlerinin uzun ömrü ile kendi reklamını gerçekleştirdikleri başarılı projeler ile doğal olarak yapar. Çağın gereksinimi tüm özellikleri her gün ürünlerine entegre etmek için çalışan Vatanpor ailesi olarak kesin çözümü hedeflediğimiz projeler ile ısı yalıtım ürünlerimizi anbean geliştiriyoruz.

Sektörde var olduğumuz süre boyunca gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri, başarıyı yakaladığımız tüm projelerimiz ve müşteri memnuniyetini ilk önceliğimiz arasına alarak emin adımlarla büyümeye devam ettik. Özellikle yerden ısıtma straforu ürünümüz ile, ısı yalıtımı konusunda rakipsiz hale gelmeyi amaçlıyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ile müşterilerimizin memnuniyetinin doğru oranda artacağını bildiğimiz için, gelişip dönüşerek en iyi hizmeti size sunmayı hedefliyoruz. Strafor köpük üreten firmalar arasında dünya devi olmak için çıktığımız bu yolda edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda, ürün kalitesi kadar müşteri ile iletişimin başarıda vazgeçilmez bir etken olduğunun farkına vardık. Müşterilerimiz ile sadece satış esnasında değil, proje süreci ve ürünün kullanıldığı süre boyunca iletişimde olmayı; her türlü soru ve soruna yardımcı olmayı vadediyoruz. Verdiğiniz ücretin tamamını hakkederek çalışmak, vizyon ve misyonumuz için yapıtaşı niteliğindedir. Ürünlerimiz konusunda yüksek memnuniyet oranına sahip olsak da elimizde olmayan nedenlerle yaşanan, tedarik süreci aksaması vs. gibi aksaklıkları hemen çözüme kavuşturmak için uğraşıyoruz. Zemin straforu tedarikçileri arasında akla ilk gelen firma olma yolundaki emin adımlarımızı, özenle incelediğimiz geri dönütleriniz ve kısa sürede hayata geçirdiğimiz yeniliklerimize borçluyuz. Ülke çapında ürünlerimizin kullanıldığı projelerin başarısı ve müşteri memnuniyetimiz ile kendi doğal reklamını yapan bir markayız. Böylece reklamların masraflarını ürünlerimize yöneltmediğimiz için kendi üretimimiz olan yerden ısıtma straforu fiyatı içerisinde dalgalanmaları önlüyoruz. Firmamıza ait ürünlerimizin hepsi Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9000;2001 ve TSE-OHSAS 18001 belgelerine sahiptir. Türk Patent Enstitüsünce tescillenmiş marka olmak da bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır.

Sahip olduğumuz değerleri, yaşadığımız dünyayı korumaya hizmet eden amaçlardan seçtiğimizi göğsümüzü gererek söylüyoruz. Hem üretimde hem de kullanım sırasında ürünlerimiz minimum atık ile çevreye verilen zararı en aza indirmeyi amaçlıyor. Yerden ısıtma sistemlerinin de bu amaca hizmet ettiğini bilerek içimiz ve vicdanımız rahat şekilde hizmet veriyoruz. Üretilen enerjiyi maksimum verim ile kullanarak üzerinde yaşadığımız dünyaya gösterilmesi gereken saygıyı sunuyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz.

Çalışanlarımızın mutluluğu ve iyiliği bizim için çok önemli. Başarılı işlerin, mutlu çalışanların gerçekleştirdiği işler olduğuna eminiz. Hem insana verdiğimiz değer hem de emeği kutsal görmemiz ile iş arkadaşlarımızın haklarını gözetmek bizim görevimiz haline geldi. Sektördeki başarısı aşikâr olan ve gelecekte bize katılacak olan tüm iş arkadaşlarımızın iş içerisindeki mutluluğunu sağlamaz en büyük sorumluluklarımızdan. Vatanpor firması olarak bizimle tanışmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilir ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Kaliteli hizmet artık tek tık uzağınızda.