Rehau Yerden Isıtma Straforu İstanbul

Evinize ya da iş yerinize ısı sistemi değişikliğine mi gitmek istiyorsunuz? Yerden ısıtma sistemleri ile tanıştınız mı? Yerden ısıtma sistemleri ile yaşadığınız alanın keyfini sürün. Rehau straforlar yenilenebilir enerjiler ile entegre çalışabilmesi ile cebinizi yakmadan evinizi ısıtabilirsiniz. Yerden ısıtma sistemlerinin uzun ömürlü olması ve yüksek tasarruf sağlaması ile uzun vadede malzeme ve proje masrafınızı size ödüyor.

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma straforu üreticilerinden önde gelen Rehau firması ile tanışın. Yıllar boyu sektörde gösterdiği üstün başarısı ile adından söz ettiren Rehau makasını kullanarak hayata geçirilen projeler performansı ile kullanıcılarının hem yüzünü hem cebini güldürüyor. Rehau kalitesi ile üretilen yerden ısıtma köpüğü sayesinde yerden ısıtma sisteminizin ömrü uzadıkça uzar. Zemin straforu yerden ısıtma sistemlerinde montaj kolaylığı sağlarken aynı zamanda ısı yalıtımı da sağlayarak, enerji tasarrufu yaparken ekonomik olarak da tasarruf yapmanızı sağlar.

Zemine strafor döşeme işlemi ile başlayan montaj aşaması, mantar strafor sayesinde kolayca ve kısa sürede tamamlanır. Bir kişinin bile (döşeme yapılacak alana bağlı olarak) projeyi kısa sürede tamamlayabilmesine olanak sağlayan Rehau strafor, Yerden ısıtma sistemlerinde kullanmak için özel olarak üretilmektedir.

Projeniz için seçtiğiniz yerden ısıtma straforu eğer kaliteli ve yapılacak projeye uygun olamazsa; yerden ısıtma için en önemli elemanlardan biri olan borular istenilen alandan hareket edebilir, ısı aşağı kaçabilir ya da farklı problemler yüzünden tamir ve bakım masraflarına neden olabilir. Bu yüzden, projeniz için uygun zeminden ısıtma straforu seçerken bu gibi nitelikleri göz önüne alarak karar vermeniz oldukça önemlidir.

1994 yılından bu yana mekanik tesisat alanında çalışma gösteren projelendirme ve taahhüt işlemi esnasında da size yardımcı olmaktan gurur duyuyor. Uzman çalışma arkadaşlarımız ve alanında profesyonel mühendislerimiz ile Rehau yerden ısıtma straforunun kalitesini birleştirip size en iyi hizmeti sınmaya geldik. Isıtma sistemleri arasında çevreye en zararsız sistem olduğumuzu iddia ediyoruz. Yenilenebilir sistemler ile birlikte uyum içinde çalışabilen Rehau hem yarınlarımız olan çocukları hem sizi düşünür. Çocuklarınızın ayakları artık hep sıcacık kalacak. Rehau yer straforu ve diğer Rehau yerden ısıtma sistem elemanları ile döşenmiş evler aynı zamanda ısı ve ses zemin yalıtımına da sahip olurlar.

Çevreye duyarlı uygulamalarımız ile kirliliğe karşı savaş açıyoruz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz Rehau yerden ısıtma paneli ile oluşturulmuş projelerle atık üretimini minimuma indirdik. Bunun yanında Güneş enerjisi dahil hemen her sistemle entegre çalışabilen projeler ile birlikte hava kirliliğinin önüne geçmek için size yardımcı olmaya çalıştık.

Ayrıca her ne enerji üretim sistemini kullanırsanız kullanın, yerden ısıtma ile ısıtılan alanda maksimum verim elde etmek adına her gün çalışıyoruz. Yerden ısıtma straforu ile kolaylıkla montaj yapılırken aynı zamanda modülasyon paneli yapısı sayesinde evinize zemin için ses ve ısı yalıtımı da yapılmış olacak. Rehau yerden ısıtma straforları alev ilerlemez yapıya sahiptir, olası kaza ihtimalleri düşünülerek üretimi yapılmıştır. Yerden ısıtma sistemleri doğru montaj, iyi işçilik ve kaliteli malzeme ile binanız ile aynı hatta daha fazla ömre sahip olurlar.

Ama unutmayın ki sadece ürün alınca satıcı firma ile işiniz orada bitmez. Özellikle ısıtma sistemleri gibi uzun ömürlü projelerden kullanılacak olan malzemelerin firması oldukça önemlidir. Çünkü sadece ürün değil aynı zamanda hizmet de satın alırsınız. Rehau ailesi olarak size ürünlerimizin tanıtımından başlayarak satış, nakliye, montaj ve kullanım esnasında her türlü sorunu çözmek, öneri ve görüşlerinizi dinlemek için buradayız. Yerden ısıtma straforu fiyatı hakkında bilgi almak, yerden ısıtma straforu ölçüleri ve yerden ısıtma kenar yalıtım bandı gibi çeşitli ürünlerimizi incelemek için sizi sitemize davet ediyoruz.

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Zeminde ısıtma amacıyla kullanılan boruların, sağlam bir şekilde döşenmesi için kullanılan en iyi ve en çok tercih edilen markalardan birisi Rehau yerden ısıtma straforu’dur. Sektördeki en gelişmiş ürünlerden biri olan Rehau yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma sistemlerinde şap altında izolasyonu gerçekleştirmek üzere kullanılmaktadır. Pratik ve kolay döşenebilen Rehau zemin straforu kapalı gözeneklere sahiptir. Bu da enjeksiyon EPS sisteminden kaynaklanmaktadır. Isıtma sisteminin içinde yer alan boruların sabitlenmesi Rehau yerden ısıtma straforu sayesinde gerçekleşir. Borular rehau yerden ısıtma straforu sayesinde şap atılırken bir bölgede toplanmasını engeller. Amacı doğru dağılımın olması sağlamak olan zemin straforunun, en büyük artısı da döşeme işleminde çalışan kalifiye işçilerin işlerini de oldukça kolaylaştırması ve zamandan kazanmasını sağlamaktır. Özellikle çelik hasır döşemesine göre daha kolay ve rahat kullanım sunan yerden ısıtma straforu, döşenen boruların korunmasını da sağlamaktadır. Rehau yerden ısıtma straforu fiyatı ekonomik ve birden fazla artısı ile diğer alternatiflere göre daha fazla seçilmektedir. Ses ve ısı yalıtımını birlikte sağlayan yerden ısıtma straforu, folyoludur. Aynı zamanda şap ısısını da dengelemektedir. Bu özelliği de ısının havaya ulaşması demektir.

Rehau Yerden Isıtma Straforu İşe Yarayan Bir Ürün Müdür?

Rehau yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma sisteminin kurulum sürecini basitleştirir. Doğrudan çakıl veya alt zeminin üstüne serilen yerden ısıtma straforu, buhar bariyeri ve ışıma tüpü tutan ızgaralı hepsi bir arada üründür. Birleştirilmiş bir polistiren tabaka, ayrı bir buhar bariyerini yerden ısıtma kenar yalıtım bandı ile bantlamaya veya zımbalamaya gerek kalmadan buhar bariyerini yani zemin straforu sağlar. Radyant köpük, buhar bariyeri, hat tutma ızgarası, bağlar ve zımbaların ayrı ürünlerini değiştiren bu paneller, beton radyan zeminlerin kurulumunu büyük ölçüde basitleştirir ve size zaman – kurulum işçiliğini 2/3 oranında azaltarak zaman, para ve emek tasarrufu sağlar. Para – kurulum işçilik maliyetlerini düşürerek ve XPS köpüğünün aksine, aynı sıcaklığı korumak için her yıl ek yakıt gerekmeyecektir.

Rehau yerden ısıtma straforu, hapsolmuş hava kabarcıklarından yapılan ısı enerjisinin içinden akmasını önleyici bir yapıdadır. Bu yapısı sayesinde, Rehau yerden ısıtma straforu ısı kaybını önleyerek mükemmel bir yalıtkan malzeme olur.

Straforun ana malzemesi havadır. Hava zayıf ısı iletkeni olsa da strafor için mükemmel bir konvektör haline gelir havayı küçük ceplere hapsederek ısı enerjisinin akışını keser. Bu da hem iletimi hem de konveksiyonu azaltır ve Rehau yerden ısıtma straforu malzemesini iyi bir yalıtkan yapar. Apartmanlar ve evlerin ısı yalıtımı için duvar boşluklarına strafor kullanılır. Bu sayede havayı hapseden strafor ısı enerjisi transferini azaltır, ısıyı evin ya da apartmanın içerisinde tutar.

Rehau Yerden Isıtma Straforu Dayanıklı Bir Ürün Müdür?

Straforun sert bir ürün olması ısı yalıtımı için kullanılması halinde sarkma ya da bükülme gibi herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağı anlamına gelir. Kapalı hücre yapısı sayesinde strafor neme karşı da dirençlidir. Strafor aynı zamanda çürümez, küflenmez ve mantar oluşumu söz konusu olmaz. Eğer bir evin yerden ısıtma sistemine izolasyon amacıyla kullanılması demek köpüğün uzun yıllar boyu kullanılacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda zararlı organizmalarında üremesini engeller çünkü bu organizmalar için herhangi bir besin kaynağı değildir.

Rehau Yerden Isıtma Straforu Neden Kullanılmalı?

Sadece yerden ısıtma sistemlerinde kullanılmak üzere özel bir üründür.

Tercihe göre 44 mm. kadar kalınlıkları bulunmaktadır. Boyutları 122cm x 62cm x 4,4cm olan ısı yalıtım malzemesinin eni 62 cm boyu ise 122 cm’dir.

Yerden ısıtma sistemleri kurulumu aşamasında maksimum verimlilikle işçilerin uygulamasını kolaylaştırır ve hızlandırır. Özel bir ürün olduğundan zemin şapı ile uyum içerisinde ses ve ısı izolasyonunda da oldukça başarılıdır. Aleve karşı da oldukça dayanıklı bir üründür.

Yerden ısıtma köpüğü, yüzeylere püskürtülerek uygulanabilen, özel uygulama aparatı ile poliüretan (PU) esaslı, tek bileşenli, çok kaliteli bir ısı ve ses yalıtım ürünüdür. Yerden ısıtma köpüğü kutusundaki itici gaz ile kimyasal bileşeni uygulama tabancası ile uygulanan yüzeye püskürtülerek uygulanır. Havadaki su kabarcıkları ile hızla genişleyen, sertleşen bu bileşim, profesyonellerden amatörlere kadar herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bir üründür. Yerden ısıtma köpüğü, nakliyesinden depolamaya, uygulamasından işçilik maliyetlerine kadar birçok kalemde ekonomik bir seçimdir.